Overzicht in uw financiële administratie

Besteed uw boekhouding aan ons uit en zorg ervoor dat u zich weer bezig kunt houden met wat u het liefst doet. Bij Administratiekantoor J J van Dalen krijgt u een volledig overzicht in uw financiële administratie en komt u niet meer voor verrassingen te staan. 

Financiële administratie J J van Dalen in Den Haag

Financiële administratie

U kunt voor ieder denkbaar financieel administratief werk bij ons terecht. Denkt u hierbij aan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen en budgetten opmaken, rapportages opstellen, administratie opzetten en het invoeren ervan.

Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd gekoppeld de in te dienen aangifte of omzetbelasting. Deze moet maandelijks, per kwartaal of per jaar moet worden ingediend.

Salarisadministratie J J van Dalen in Den Haag

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan verzorgen wij uw salarisadministratie. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een CAO valt, wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende CAO.

Fiscale diensten zakelijk Administratiekantoor J J van Dalen in Den Haag

Fiscale Diensten Zakelijk

Uw onderneming dient jaarlijks een jaarrekening te presenteren, welke onder meer noodzakelijk is voor onder andere de belastingdienst, bankinstellingen enzovoorts. Deze jaarrekening wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers van de door u aangeleverde en door ons verwerkte administratie.
Voor de B.V. wordt tevens een jaarrekening opgesteld voor de Kamer van Koophandel. Gekoppeld aan de jaarrekening wordt dan ook uw aangifte Inkomstenbelasting verzorgd en voor de B.V. de aangifte vennootschapsbelasting.

Fiscale diensten particulier J J van Dalen in Den Haag

Fiscale Diensten Particulieren

Wilt u hulp ontvangen bij uw fiscale zaken? Voor particuliere cliënten verzorgen wij alle voorkomende fiscale aangiften, van eenvoudige tot zeer uitgebreide. 

Administratiekantoor J J van Dalen in Den Haag advisering

Advisering

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van bijvoorbeeld een ondernemingsplan? Of wilt u hulp hebben bij uw jaarrekeningen, kredietaanvragen en analyses? Door onze passie en jarenlange expertise in diverse branches, bent u zeker dat u de nodige informatie en advies krijgt waar u naar verlangt.

Betaalbare administratiekantoor J J van Dalen in Den Haag

Tarieven

Voor onze diensten rekenen wij redelijke uurtarieven. Deze is afhankelijk van het type dienstverlening en de duur ervan. Wij er streven zoveel naar om een maandprijs voor uw administratie vast te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Laat uw administratie door een professional uitvoeren.
Bel of mail ons voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact op