Laat uw financiële administratie over aan een expert

Betrouwbare administratiekantoor J J van Dalen in Den Haag

Duidelijke prijsafspraken

Als professioneel administratiebureau streven wij ernaar om een duidelijke inschatting te maken hoeveel tijd wij kwijt zijn met uw administratie. Het is helemaal duidelijk als wij een vaste prijs rekenen. Dus vooraf wordt er een prijs afgesproken. Dat is voor beide partijen wel zo duidelijk en verstandig. Diensten die niet onder de prijsafspraak vallen, worden apart vermeld en vooraf met u besproken.

Administratieve werkzaamheden J J van Dalen in Den Haag

Persoonlijke service

Het meest persoonlijke aspect van uw zakelijke relatie is de service. Wij ontkennen niet dat het vaak druk is bij ons, maar wanneer u belt met een dringende vraag, dan zullen onze medewerkers tijd voor u vrijmaken. Elke vraag die u als cliënt heeft, krijgt alle nodige aandacht en u zult altijd het correcte antwoord krijgen. Dat is een logisch gevolg van onze persoonlijke service.

Vertrouwensrelatie

Een belastingteruggave is natuurlijk fijn, maar niet altijd een teken van de kwaliteit van uw boekhouder. Mogelijk had de teruggave hoger of lager kunnen uitvallen, maar u kunt dit lastig controleren, omdat u minder inzicht heeft in de financiële administratie. Ook daarom is de zakelijke vertrouwensrelatie van essentieel belang. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van uw situatie en daarbij houdt het ons scherp. Wij werken immers voor u.

Krijg meer overzicht in uw financiële administratie en laat het over aan
Administratiekantoor J J van Dalen.

Maak een afspraak