Overzicht in uw financiële administratie

Besteed uw boekhouding aan ons uit en zorg ervoor dat u zich weer bezig kunt houden met wat u het liefst doet. Bij J.J. van Dalen Accountants B.V. krijgt u een volledig overzicht in uw financiële administratie en komt u niet meer voor verrassingen te staan.

Financiële administratie

U kunt voor ieder denkbaar financieel administratief werk bij ons terecht. Denkt u hierbij aan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen, budgetten, rapportages, het opzetten van de administratie en het invoeren ervan.

Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd de in te dienen aangifte of omzetbelasting gekoppeld. Deze moet maandelijks, per kwartaal of per jaar worden ingediend.

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan verzorgen wij uw salarisadministratie. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een cao valt, wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende cao.

Fiscale diensten zakelijk

Uw onderneming dient jaarlijks een jaarrekening te presenteren. Dit is onder meer noodzakelijk voor onder andere de belastingdienst en bankinstellingen. Deze jaarrekening wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers van de door u aangeleverde en door ons verwerkte administratie. Voor de bv wordt tevens een jaarrekening opgesteld voor de Kamer van Koophandel. Gekoppeld aan de jaarrekening wordt dan ook uw aangifte inkomstenbelasting verzorgd en voor de bv de aangifte vennootschapsbelasting.

Fiscale diensten particulieren

Wilt u hulp ontvangen bij uw fiscale zaken? Voor particuliere cliënten verzorgen wij alle voorkomende fiscale aangiften, van eenvoudige tot zeer uitgebreide.

Advisering

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van bijvoorbeeld een ondernemingsplan? Of wilt u hulp hebben bij uw jaarrekeningen, kredietaanvragen en analyses? Met onze passie en jarenlange expertise in diverse branches, weet u zeker dat u de nodige informatie en het betrouwbare advies krijgt waar u naar verlangt.

Tarieven

Voor onze diensten rekenen wij redelijke uurtarieven. Deze is afhankelijk van het type dienstverlening en de duur ervan. Wij streven er zoveel mogelijk naar om een maandprijs voor uw administratie vast te stellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.