Logo Administratiekantoor J J van Dalen

U kunt altijd op ons rekenen

Laat uw financiële administratie over aan een expert

Duidelijke prijsafspraken

Als professioneel administratiebureau streven wij ernaar om een duidelijke inschatting te maken van hoeveel tijd wij kwijt zijn met uw administratie. Om nog duidelijker te zijn rekenen wij een vaste prijs die vooraf wordt afgesproken. Dat is voor beide partijen wel zo helder en verstandig. Diensten die niet onder de prijsafspraak vallen, worden apart vermeld en vooraf met u besproken.

Persoonlijke service

Het meest persoonlijke aspect van uw zakelijke relatie is de service. Wij ontkennen niet dat het vaak druk is bij ons, maar wanneer u belt met een dringende vraag, zullen onze medewerkers tijd voor u vrijmaken. Elke vraag die u als cliënt heeft, krijgt alle nodige aandacht en u zult altijd het correcte antwoord krijgen. Dat is een logisch gevolg van onze persoonlijke service.

Vertrouwensrelatie

Een belastingteruggave is natuurlijk fijn, maar niet altijd een teken van de kwaliteit van uw boekhouder. Mogelijk had de teruggave hoger of lager kunnen uitvallen, maar u kunt dit lastig controleren, omdat u minder inzicht heeft in de financiële administratie. Ook daarom is de zakelijke vertrouwensrelatie van essentieel belang. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van uw situatie en daarbij houdt het ons scherp. Wij werken immers voor u.

Administratiekantoor J J van Dalen
Mezenlaan 31 
2566 ZB Den Haag

Privacyverklaring

Neem contact met ons op

 070 - 323 86 15

 jjvandalen@introweb.nl

Gespecialiseerd in

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Fiscale diensten zakelijk
  • Fiscale diensten particulier
  • Advisering